Nous projectes...

... Ha començat el compte enrere! Després de mesos de treball conjunt aviat podré compartir amb vosaltres dos projectes que em fan especial il·lusió. Un és amb amb la il·lustradora Joana Santamans qui fa pocs dies mencionava la nostra fusió a través d'aquesta bonica entrevista. L'altre és el fotògraf i realitzador Álvaro Sanz que justament ahir descobria a través del Facebook el preàmbul de les nostres intencions creatives. 

Ambdos són poetes de la imatge. Una les capta sobre la superfícies de fusta i paper. L'altre, les emmarca quan són aire eferverscent. Un conte amb ella. Un documental amb ell. I les paraules s'encenen!

Aviat, molt aviat, en sabreu detalls*


***

... Ha empezado la cuenta atrás. Después de meses de trabajo conjunto pronto podré compartir con vosotros dos proyectos que me hacen especial ilusión. Uno es con la ilustradora Joana Santamans quien hace pocos días mencionaba nuestra fusión a través de esta bonita entrevista. El otro es con el fotógrafo y realizador Álvaro Sanz que justamente ayer descubría através de Facebook el preámbulo de nuestras intenciones creativas. 

Los dos son poetas de la imagen. Ella las capta sobre superfícies de madera y papel. Él, las enmarca cuando son aire efervescente. Un cuento con ella. Un documental con él. ¡Y las palabras se encienden!

Pronto, muy pronto, conoceréis los detalles*


(Foto: Álvaro Sanz, 2006)