... reacció del Marc amb el teaser "Hoy es Primavera"

El Marc va acostar-se al sentir la meva veu a través dels altaveus de l'ordinador: Teaser "Hoy es primavera"

- Què és mama?

En aquell moment vaig apretar l'stop del reproductor. Estava mirant la versió definitiva del teaser que l'Àlvaro m'havia enviat per email.

- Ho vols veure?

No li vaig voler desxifrar què era... preferia que el mirés i sentís. Que el copcés amb llibertat, sense condicionants. Ell es va asseure i amb els ulls tot oberts i expectants, va iniciar la reproducció del video. De tant en tant jo el mirava de reüll: no movia ni les pestanyes. Estava unit a aquelles imatges. Atent de principi a fi.

Quan va sonar la darrera nota de Llúmia el vaig mirar als ulls. Li queia una llàgrima silenciosa...

- Mama....
- Què tens??
- ... esque m'ha fet molta pena...
- T'ha posat trist?
- No... em fa plorar perque parles molt bonic.

Mentre l'abraçava vaig saber que en aquell moment el Marc havia diferenciat per primera vegada la tristesa de l'emoció. Dos mons units per una mateixa llàgrima i allunyats, alhora, per la lleugeresa que un i altre empren per volar...

***

Marc se acercó al oir mi voz através de los altavoces del ordenador: Teaser "Hoy es primavera"

- ¿Qué es mama?


En ese momento pulsé el "stop" del reproductor. Estaba mirando la versión definitiva del teaser que Álvaro me había enviado por correo.


- ¿Lo quieres ver?


No quise descifrarle de qué se trataba. Preferí que lo mirara. Que lo sintiera con libertad, sin condicionantes. Él se sentó en mi falda y con los ojos todo abiertos y expectantes, inició la reproducción del video. De vez en cuando yo lo miraba de reojo: él no movía ni las pestañas. Estaba unido a esas imágenes y palabras. Atento de principio a fin.


Cuando terminó de sonar la última nota de Llúmia lo miré a los ojos. Le caía una lágrima silenciosa...


- Mama....

- ¿Qué pasa?
- ... esque me ha dado mucha pena
- ¿Estás triste?...
- No... lloro porque hablas muy bonito.

Mientras lo abrazaba supe que en ese instante Marc había diferenciado por primera vez el "estar triste" con el "emocionarse". Dos mundos unidos por una misma lágrima y alejados, a la vez, por la ligereza que uno y otro dibujan al volar...