... des de la finestra *

Tot gira... I quan quelcom s'acaba tens la certesa que hi ha alguna cosa que no iniciaries des de la 'comoditat', que no trobaries sense el repte de la vida que t'exclama amb força una 'FI!'.

... I llavors el miro a ell. I el meu pare em mira a mi. Tot pausat, em diu '....darrera una finestra que es tanca, hi ha una porta que s'obre'. I observo que l'ordre dels factors és determinant, positiu. Inspirador.

El seu missatge em calma. Mentre m'endinso en l'horitzó, la finestra, la que m'ha acompanyat un llarg temps, es va tancant a poc a poc... Percebo com tan sols queda el reflexe de tot allò aprés. I agraida, elevo el vol.


Autoretrat. Juliol 2013Todo gira... Y cuando algo se termina tienes la certeza de que hay alguna cosa que no iniciarías desde la 'comodidad', que no encontrarías sin el reto de la vida que te exclama con fuerza un '¡FIN!'.

... Y entonces lo miro a él. Y mi padre me mira a mi. Pausado, me dice '....tras una ventana que se cierra, hay una puerta que se abre'. Y observo que el orden de los factores es determinante, positivo. Inspirador.

Su mensaje me calma. Mientras me adentro en el horizonte, la ventana, la que me ha acompañado durante un largo tiempo, se va cerrando poco a poco... Percibo como solo queda el reflejo de todo lo aprendido. Y agradecida, elevo el vuelo.

©Ninadalua