... "Febrer" / "Febrero"


Quan Labelie Fotografia em va fer la proposta de ser el Febrer en el seu calendari  em va fer il·lusió per dos motius. 

Un, perquè sóc fidel seguidora del seu treball. De la força amb que arrelen les seves obres. Dels seus angles, que es mouen. I d'una combinació impecable de ment real i ànima abstracte. El segon, perquè és un projecte que està duent a terme un professional amb coratge i afinació. I que pensin en tu per formar-ne part, t'obre ales al pit.

Així que gràcies Abel Vilches PratFer aquests retrats mentre el Marc et llençava bombolles de sabó a cau d'orella diu molt de tu. No només com a persona. Sobretot, com a fotògraf:

***
Cuando Labelie Fotografia me hizo la propuesta de ser "Febrero" en su calendario me hizo ilusión por dos motivos. 
Uno, porque soy fiel seguidora de su trabajo. De la fuerza con la que toman raíz sus obras. De sus ángulos, que se mueven. Y de una combinación impecable de mente real y alma abstracta. En segundo lugar, porque es un proyecto que está llevando a cabo un profesional con coraje y afinación. Y que piensen en ti para formar parte de él, te abre alas en el pecho.
Así que gracias Abel Vilches Prat. Retratar estos momentos mientras Marc lanzaba burbujas de jabón en tu oreja dice mucho de ti. No solo como persona. Sobretodo, como fotógrafo.
Descarrèga't la làmina aquí
Descárgate la lámina aquí:

http://labeliefotografia.com/blog/february-nina-da-lua/