'Silencia' (2016)


amb / junto a Gemma Capdevila


2016. Petit Fragmenta
Disponible en: català · castellano · portuguésUn matí qualsevol el meu fill va preguntar-me, "On s'amaguen els estels quan es fa de dia?". Jo li vaig suggerir escoltar el silenci... i aquest, convertit en cançó, ens va xiuxiejar tot un munt de possibilitats (... no de respostes). 

Al 2015 vaig proposar-li a la il·lustradora Gemma Capdevila traçar juntes aquest viatge en forma d'àlbum il·lustrat. Havia conegut la seva obra per sincronies de la vida, i me n'havia enamorat completament. Ella va pujar al vol, i aquella mateixa nit va somiar que la Silencia era una grua de paper que es desplegava plena d'estels prenent el cos de cada possibilitat. 

I així la vam anar traçant: escoltant-la vers a vers, pinzellada a pinzellada.

Ara, la Silencia... gràcies a l'Editorial Petit Fragmenta,
ja fa niu a les vostres finestres.
I la Gemma i jo no podem estar més contentes!
Gràcies per dansar amb ella


Una mañana cualquiera mi hijo me preguntó: "¿Dónde se esconden las estrellas cuando se hace de día?". Yo le sugerí escuchar el silencio... y éste, convertido en canción, nos susurró todo un mundo de posibilidades (... no de respuestas).

En 2015 le propuse a la ilustradora Gemma Capdevila trazar juntas este viaje en forma de album ilustrado. Había conocido su obra por sincronias de la vida, i me había enamorado de ella completamente. Gemma se subió al vuelo del proyecto, y aquella misma noche soñó que Silencia era una grulla de papel que se desplegaba llena d'estrellas tomando el cuerpo de cada posibilidad.

Y así la fuimos trazando: escuchándola verso a verso, pincelada a pincelada.

Ahora, Silencia... gracias a la Editorial Pequeño Fragmenta,
ya ha anidado en tu ventana.
¡Y Gemma y yo no podemos estar más contentas!
Gracias por danzar con ella
*

LINKS:

Ressenya llibreria "Pati de llibres", de Sant Cugat

Reportatge TNN a Tv3, per 

Entrevista al programa "Preferències", Ràdio 4, per Jose Maria Carrasco

Entrevista al programa "Fes-t-ho tu mateix", la xarxa:

*

BOOKTRAILER:*

Presentació a Barcelona: